OVER ONS

Bij Ladies Beauty zijn we er trots op dat we uv-gel nagellak van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden.

OVER ONS

Onze formule is van Amerikaanse oorsprong een heeft een biomedische kwaliteit, wat zorgt  Voor een uitzonderlijk resultaat bij elke toepassing. We importeren onze materialen uit Duitsland, om de uitmuntendheid van onze  producten te waarborgen. We geloven in inclusie en diversiteit. Bij Ladies Beauty  waarderen en vieren we de unieke schoonheid van ieder individu.

Onze missie is om producten aan te bieden die toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, ras of nationaliteit.
Eerlijkheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om  transparant te zijn in alles wat we doen, van de samenstelling van onze nagellakken tot onze zakelijke praktijken. 

Bij Ladies Beauty zetten we ons ook in voor de empowerment van alle vrouwen. We willen een bron van vertrouwen en steun zijn voor degenen die hun innerlijke schoonheid willen uiten door het verzorgen van hun nagels.

Onze lijn van uv-gel nagellakken is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor kwaliteit, waarbij de gezondheid van je nagels altijd voorop staat. We geloven dat schoonheid een positieve en gezonde ervaring moet zijn voor jou en de wereld om je heen. Sluit je aan jij onze gemeenschap van vrouwen die het beste willen voor hun nagels. Ontdek ons assortiment van uv-gel nagellakken en ervaar de perfecte balans tussen schoonheid, welzijn en inclusiviteit. Bedankt dat je je nagelverzorging toevertrouwt aan Ladies Beauty!